Discutii generale
Sprijina si tu lupta impotriva COVID-19!

Sprijina si tu lupta impotriva COVID-19! Investeste in campania „Romanii din Belgia contribuie!”

In lupta cu noul Coronavirus, personalul medical din prima linie este cel mai expus. Odata ce numarul pacientilor va creste exponential, spitalele vor fi invadate de mii de cazuri care vor avea nevoie de ingrijire medicala speciala. Este esential ca acestea sa beneficieze de:

Echipamente de protectie pentru personalul medical, evitandu-se, astfel, imbolnavirea acestora (combinezoane, manusi sterile, masti, ochelari de protectie, dezinfectanti etc.)
Aparatura medicala pentru tratarea pacientilor in stare grava (aparate de ventilatie, masti de oxigen, sonde de intubatie etc.)
Romanii din Belgia contribuie la actiunile “Daruieste Viata”!
Am decis sa ne alaturam campaniei Daruieste Viata si din Belgia, din Diaspora, sa dam dovada de Solidaritate! Implicarea ta salveaza vieti. Ale pacientilor, ale medicilor, asistentelor și infirmierelor din prima linie. Toate fondurile stranse vor fi folosite pentru achizitia de echipamente de protectie pentru personalul medical, dar si aparatura medicala pentru pacienti.

Doneaza si fii actionar!
Este ca si cum ai investi la bursa si esti actionar, doar ca profitul tau se masoara in vieti salvate. Calitatea de actionar este accesibila atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care doresc sa investeasca in lupta impotriva virusului Covid-19. Fiecare actiune valorează 10 lei.

Pentru Belgia
European Centre for Romanian Unity

IBAN: BE27 3631 8528 3073
Banque: ING Belgique
BICC: BBRU BE BB
Pentru Romania
Trimite un SMS la 8826 (valabil in retelele operatorilor de telefonie mobila din Romania) sau Donează online accesand urmatorul link:
https://www.daruiesteviata.ro/campanii/romanii-din-belgia-contribuie/WJvk61Nnk

In lupta cu virusul Covid-19, nu conteaza unde ne aflam, in Romania sau in Diaspora, suntem toti romani si trebuie sa fim uniti!

“Daruieste Viata” este asociatia care schimba radical sistemul de sanatate din Romania prin modernizarea infrastructurii medicale, schimbarea comportamentelor din sistemul medical si prin proiecte de lobby si advocacy pentru pacientii din Romania. Investitorii „Daruieste viata” (poate chiar TU) schimba vieti, participand semnificativ in luptele cu cele mai grele boli. O fapta buna ti se intoarce mereu: te simti bine ca ai facut-o, vazand schimbarile si proiectele duse la capat, dar mai ales oamenii care au parte de mai putina suferinta. Ce sentiment inaltator!

Sursa: https://roexpat.be/sprijina-si-tu-lupta-impotriva
Autor: Natalia Florea

Sprijina si tu lupta impotriva COVID-19! Investeste in campania „Romanii din Belgia contribuie!” In lupta cu noul Coronavirus, personalul medical din prima linie este cel mai expus. Odata ce numarul pacientilor va creste exponential, spitalele vor fi invadate de mii de cazuri care vor avea nevoie de ingrijire medicala speciala. Este esential ca acestea sa beneficieze de: Echipamente de protectie pentru personalul medical, evitandu-se, astfel, imbolnavirea acestora (combinezoane, manusi sterile, masti, ochelari de protectie, dezinfectanti etc.) Aparatura medicala pentru tratarea pacientilor in stare grava (aparate de ventilatie, masti de oxigen, sonde de intubatie etc.) Romanii din Belgia contribuie la actiunile “Daruieste Viata”! Am decis sa ne alaturam campaniei Daruieste Viata si din Belgia, din Diaspora, sa dam dovada de Solidaritate! Implicarea ta salveaza vieti. Ale pacientilor, ale medicilor, asistentelor și infirmierelor din prima linie. Toate fondurile stranse vor fi folosite pentru achizitia de echipamente de protectie pentru personalul medical, dar si aparatura medicala pentru pacienti. Doneaza si fii actionar! Este ca si cum ai investi la bursa si esti actionar, doar ca profitul tau se masoara in vieti salvate. Calitatea de actionar este accesibila atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care doresc sa investeasca in lupta impotriva virusului Covid-19. Fiecare actiune valorează 10 lei. Pentru Belgia European Centre for Romanian Unity IBAN: BE27 3631 8528 3073 Banque: ING Belgique BICC: BBRU BE BB Pentru Romania Trimite un SMS la 8826 (valabil in retelele operatorilor de telefonie mobila din Romania) sau Donează online accesand urmatorul link: https://www.daruiesteviata.ro/campanii/romanii-din-belgia-contribuie/WJvk61Nnk In lupta cu virusul Covid-19, nu conteaza unde ne aflam, in Romania sau in Diaspora, suntem toti romani si trebuie sa fim uniti! “Daruieste Viata” este asociatia care schimba radical sistemul de sanatate din Romania prin modernizarea infrastructurii medicale, schimbarea comportamentelor din sistemul medical si prin proiecte de lobby si advocacy pentru pacientii din Romania. Investitorii „Daruieste viata” (poate chiar TU) schimba vieti, participand semnificativ in luptele cu cele mai grele boli. O fapta buna ti se intoarce mereu: te simti bine ca ai facut-o, vazand schimbarile si proiectele duse la capat, dar mai ales oamenii care au parte de mai putina suferinta. Ce sentiment inaltator! **Sursa**: https://roexpat.be/sprijina-si-tu-lupta-impotriva **Autor**: Natalia Florea
34
0
1
live preview
introdu minim 10 caractere
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Salvare...
Salvat
With selected deselect posts show selected posts
Toate posturile din acest topic vor fi deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Renunțare la schiță